En givande dag

…blev det idag. Först träffades Vadstenakompisen M och jag för en förmiddagspromenad med efterföljande fikastund under vilken vi började planera två saker: Dels en helgresa till Amsterdam i vår och dels att anordna ett 50+-disko här i Vadstena på försommaren. Så kul!

På eftermiddagen gick jag till min andra Vadstenakompis A där vi spelade in det som ska bli ett eller två avsnitt i hennes podd “Vad vill du mig, liv?” och där jag berättar om dels R’s sjukdomstid och dels min egen väg tillbaka.

Sen stretade jag hem i snöstormen till Grace, lagade mat och har nu mer eller mindre svimmat i soffan. Det känns som om det här året har börjat bra. Jag känner mig otroligt balanserad och positiv och det känns som om mycket roligt väntar. Hoppas det blir så.

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to En givande dag

  1. Marika says:

    Åh vad härligt! Synd att jag inte bor i Vadstena.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s