Jag veeet…

…att det var längesen jag skrev. Jag vet, och det händer saker men jag tänker att allt vill jag inte dela med mig av. Lite privat måste man ju också vara.

En sak kan man dock konstatera; jag ber om frid och ro och när jag får det blir jag så satans uttråkad och rastlös. De senaste fem åren har varit mer eller mindre kaos och drama av varierande slag, och då får jag väl förstå att det inte är så himla lätt att bara slå sig till ro och gilla läget.

Så då börjar jag dra i diverse trådar för att få lite action. Till exempel har jag insett att jag måste flytta. Inte från Vadstena, nej nej. Men jag behöver hitta en mindre, billigare lägenhet. Även om jag älskar min bostad så är den för dyr i längden för en person, och dessutom ligger den lite för centralt. När turistinvasionen kommer igång igen blir det snudd på outhärdligt.

Så det är en sak. Sen är det en grej till som jag satt igång, men det tänker jag inte berätta om förrän efter kommande söndag. Se där en cliffhanger som heter duga.

För övrigt har skrivarcirkeln dragit igång igen, nu med två nya deltagare och ett annat upplägg. Det blir nog bra. Och nästa vecka kommer den redigerade intervjun till podden. Det ska bli så spännande att lyssna på den.

För övrigt rullar livet på. Jobbar, äter, stickar och sover. Promenerar med Grace förstås, och på lördag ska jag till Linköping och hälsa på kompisar. Det är skönt att få vända den lilla staden ryggen ibland och andas lite storstadsluft.

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag veeet…

  1. Jag trycker helt enkelt bara “Gilla”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s