About

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, och jag brukade skriva om min häst och mitt liv på landet men sedan dess har livet förändrats. Vi sålde gården och flyttade till stan, och min häst har gått till de evigt gröna ängarna. Så ett tag skrev jag om vårt liv i stan, men sedan ändrade sig allt igen. Min sambo drabbades av en demenssjukdom och bor numera på ett särskilt demensboende och jag packade ihop vårt gamla liv och flyttade till Vadstena.  Så där bor jag nu, och jag skriver om det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är…Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. 🙂

Advertisement

2 Responses to About

 1. Annette says:

  hej Carina, hittade Din blogg av en händelse….mycket välskriven och Du tar upp viktiga ämnen som berör och ger tankeställare till väldigt många. Du talar ofta om mod…modet att våga vara annorlunda, vi vågade förverkliga vår dröm om ett liv i solen, sålde allt i Sverige och satsade allt här i Grekland 2007.
  Såg också att Du varit inne på min hemsida om Villa Olivia i Grekland, det värmde verkligen att se Din kommentar där, länge undrade jag vem denna Carina var….nu vet jag.
  kram
  Annette
  Villa Olivia, Koroni Grekland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s