Ja men då så…

Båda boysen är hemma, den nyinköpta granen står ännu oklädd i sitt hörn, dan före dan-middagen är avnjuten och jag ligger nedbäddad i min säng. Allt är väl. Allt är underbart. I morgon ska julmaten inhandlas, granen kläs och julrimmen skrivas. Sen är vi i hamn och julen är här. Bring it on, we are ready.

God jul till er alla. Ni som orkar läsa om mitt navelskådande och det eviga rotandet i mitt inre. Ni som finner nöje eller intresse i att följa mig på den irrfärd som kallas livet. Ni betyder mycket och ni är urviktiga. Utan att kanske veta om det har ni hjälpt till att bära mig genom så mycket mörker och så många svårigheter men också genom glädje och lärdomar.

Ja jösses, livet, livet. En riktig härlig, vacker och fin jul önskar jag er alla❤

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Ja men då så…

 1. Tove says:

  God jul, hörru! 🙂

 2. Marie says:

  Önskar dig också en god jul! Har följt dig sen du bodde på en gård med häst om jag minns rätt, hittade sen din blogg igen när du skrev om R som blev sjuk.
  Allt gott till dig!

 3. Kristina Thorgren says:

  Önskar dig också en riktigt God Jul o ett Gott nytt år.
  Jag blir så glad för din skull. Att allt börjar falla på plats och du mår bättre. Så härligt att du kan träffa R igen även om det inte är som förr.

  Ha det så jätteskönt med barnen i jul

  Kram från Kristina i Bestorp

  —————————————————

 4. LL says:

  God jul Carina!

 5. Christel says:

  Så fint! God fortsättning till er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s