Pajas

blev jag kallad idag och den snytingen visste var den tog. Är det nåt jag hatar så är det att på nåt sätt uppfattas som oseriös. Och det vet han förstås, T. Han känner mig väl.

Det var första gången vi sprang på varandra sen jag “gjorde slut” (låter som om vi är typ fjorton år…). Han sa annat också. Han är sårad och arg så det får jag väl bjussa på, men det där med pajas som han slängde efter mig har jag svårt att svälja.

Nåväl, på onsdag ska jag besöka R. Den underbara personalen A-S sa: “Jag förstår att det här är ett jättestort steg för dig, men vi finns där och stöttar. Blir det på nåt sätt jobbigt eller obehagligt så går du bara ut och så tar vi över.”

Hon sa också att hon inte kan garantera att han känner igen mig, eller att vi kommer att kunna ha ett samtal. Fan också, tänkte jag direkt. Jag har väntat för länge. Skulden knackade på, men så tänkte jag att nej, jag har inte varit redo förrän nu, och det får bli som det blir. Jag gör så gott jag kan.

Det känns nervöst och jag får jobba hårt med min tillit. Direkt efteråt ska jag till terapeuten, och det känns bra. Hur det än blir finns hon där och kan skrapa upp resterna av mig, haha.

Och jag känner att nej du, T. Man kan tycka saker om mig och kalla mig allt möjligt, men nån jävla pajas är jag inte.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Pajas

 1. siljefig says:

  Du er så bra på å skille mellom må, bør, skal og KAN, så jeg føler virkelig ikke for å komme med noen råd, men jeg heier på deg!

 2. LoHe says:

  ”Pajas.”
  Lågt. Lågt att han trycker till där han tror att det ska höra ont men så stolt över dig som vet vad du är och vad du INTE är.

  Lycka till med R.
  💕

 3. Marika says:

  Intressant tycker jag, att även de där “underbara männen” som sårade kan bli så orealistiskt elaka. Vet exakt var man ska kasta skiten. Fy farao! Känner igen. Kramar till dig ❤

 4. lisamys says:

  Känns som att du “dodged a bullet” där!
  Pajas….nej du lilla T…..inte kvinnan du hade tur att lära känna men kanske finns där en i spegeln nästa gång du tittar…..

  Du är en helt fantastisk kvinna – glöm aldrig det!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s