En poddintervju

Eftersom jag tydligen bloggar mer eller mindre varje dag nuförtiden så ska jag väl inte bryta den goda vanan.

Min Vadstenakompis A som är psykolog och psykoterapeut har startat en podd som heter Vad vill du mig liv, där hon bl.a. talar om existentiella gränssituationer. Vem blir vi när livet utmanar?

I somras satt hon och jag på Borgmästaren i solskenet med varsin öl, och hon berättade om sin podd och att hon letade efter människor att intervjua. Sådana som gått igenom svåra, livsomvälvande händelser.

Våra blickar möttes över ölglasens kant. Såklart! “Vill du?” undrade hon och jag nickade. Det ville jag, för det känns viktigt att sprida kunskap om både demenssjukdomar och om hur det är att vara demensanhörig.

Idag släpptes intervjun med mig. Två avsnitt blev det eftersom det var så mycket att prata om. Om ni är intresserade av att lyssna så heter podden alltså “Vad vill du mig liv” och finns där man kan lyssna på poddar. Jag är med i avsnitt 4 och 5.

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to En poddintervju

  1. Marika says:

    Jag har lyssnat. Så bra att du delar tänker jag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s