Vägen går framåt

Idag har jag tagit kontakt med en traumaterapeut i Linköping. Jag rådfrågade en nära vän som är just traumaterapeut, och hon höll med om att det som inte gått över av sig självt efter nästan två år, inte lär göra det heller utan behöver bearbetas tillsammans med en terapeut. Så nu har jag tagit kontakt med en kvinna som hon rekommenderade och väntar på respons.

Det känns så himla bra. Jag är så nöjd med, och faktiskt stolt över, att jag inte bara slår mig till ro med ganska bra utan fortsätter att jobba för att bli helt frisk, helt fri från det gamla och att tillåta vägen att gå framåt.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Vägen går framåt

 1. Marika says:

  Så bra! Heja dig! 💖

 2. enaningomyoga says:

  Det låter sunt och bra 😘

 3. LoHe says:

  Ett så bra och informativt inlägg! Jag har gått i många år och funderar på att ta tag det som satt sig efter alla gånger en man skitit i att jag sagt eller visar nej, men aldrig fått tummen ur… Är traumaterapeut någon du hittat själv/privat?

  • carinakinna says:

   Hej, ja jag gör det privat men man kan kanske gå via vårdcentralen också. Jag vill dock kunna välja själv, och går på min väninnas rekommendation.

 4. Christel says:

  Bra att du gör det här för dig själv!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s