Här sitter jag…

…på en främmande gata i en främmande stad. Äter tigerräkor (jag vet, jag vet men bara för en gångs skull) stekta i vitlök och dricker ett glas iskall Chardonnay.

Jag är i Göteborg och har just varit på yngste sonens och hans klasskompisars examenskonsert. Tre år har gått, bara rusat förbi medan jag varit upptagen med livet, livet.

Att få vara i samma rum som så många talangfulla, kreativa unga människor gör mig alldeles hög. Och att få sitta här alldeles ensam på restaurangens uteservering och titta på folk gör mig hög på ett annat sätt. Frihet, äventyr, känslan av att livet bär på oändliga möjligheter.

Jag bor på fint hotell, har bastat och bubblat. Från mitt fönster ser jag Liseberg. I morgon bär färden hemåt igen. Hem till den lilla staden, till hunden och T. Det blir också fint.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Här sitter jag…

  1. Tove says:

    Åh! Fint att vara i Göteborg! Men jag är som du: tycker verkligen om folk och vara bland människor men tycker också det är skönt att komma hem igen till det lilla samhället.

  2. enaningomyoga says:

    Åh det låter helt underbart! Och en examenskonsert på det 😍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s