Nu är det så där igen…

Nu sitter någon, någonstans, och plöjer sig igenom min blogg, inlägg efter inlägg. Jag har skrivit sen 2010 så det är ju några stycken att läsa igenom.

Jag kan inte se vem eller var, men på statistiken syns att det är hundratals inlägg som gås igenom av en eller ett fåtal läsare. Och det ser ut som om man även gett sig i kast med min andra blogg om sambons sjukdom.

Jag blir såååå nyfiken! Vem är du/ni? Hur hamnade du/ni här? Det är valda delar av mitt liv ni tar del av. År 2010 var jag femtio år och bodde på hästgården utanför Linköping. R var ännu frisk och yngste sonen bodde fortfarande hemma.

Det känns som en evighet sen. Ett annat liv. Statistiken lockar även mig att läsa de gamla inläggen, och så många minnen väcks till liv. Jag kommer ihåg hur jag kände när jag skrev dem, minns händelserna och människorna jag hänvisar till.

Livet. Så stort och långt. Så mycket det innehåller. Och nånstans sitter någon och läser om just mitt liv. Det är så fascinerande och gör mig ödmjuk. Välkommen, vem du/ni än är.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Nu är det så där igen…

  1. Amie Fahlander says:

    Carina, du gav mig möjligheten att ta del av dina mer privata skriverier då vi träffades i skrivarcirkeln. Din förmåga att klä upplevelser i ord, att reflektera och bearbeta svåra saker, att se ljuset och ta vara på även de små ljuspunkterna i tillvaron, din ödmjukhet och tacksamhet – trots allt – fascinerar mig. Din förmåga att nyorientera dig som det heter och njuta av det tillvaron bjuder på , gott och blandat, surt, sött, beskt och så lite vardags-umami, det är gott att läsa.

  2. Katarina Andersson says:

    Hej du, jag heter Katarina och bor i Åmål. Nu har jag läst dina båda bloggar, jag har skrattat ibland, men tårarna har kommit på många inlägg. Tack för att du delat med dig av ditt liv.

  3. chrlil says:

    Hej, tittar in hos dig ibland, när du har kommenterat hos “I will not keep calm”, men nu är det ett tag sedan. Jag är en sådan där smygläsare, som inte har en egen blogg, men tror mig “känna” olika bloggare runt om i Sverige. Härligt att höra att mat kan göra skillnad! 😉🥰 Önskar dig fortsatt lycka till!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s