Vi är okej

Det här med att sätta sig själv i första rummet och att i första hand se till sig själv och sina egna behov kan innebära konsekvenser för andra. Så är det ju, och i det här fallet var det bland andra min Vadstenabästis A som drabbades av mitt snabba och plötsliga beslut att byta arbetsplats. Hon och andra blir en hyresgäst mindre, med allt vad det innebär.

För att kolla att vi ändå är okej bjuder jag hem henne på middag. Ugnsbakad lax, potatisgratäng, sallad och vin. Vi pratar och pratar, äter och dricker, skrattar och gråter. Grace och jag kombinerar sedan kvällspromenaden med att följa henne hem, och när A och jag vinglar fram längs strandpromenaden tillsammans, arm i arm och hejdlöst fnissande, kan jag med lättnad konstatera att jodå, vi är okej.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s