Ja men här är jag ju!

En underbar julhelg tillsammans med grabbarna senare, en genomgången Covid-infektion senare, en återhämtad bröstkorg senare. Yes, I’m back!

Nu jobbar jag igen, sönerna har återvänt till sitt och gissa vad jag mer har gjort. Jag har startat en skrivarcirkel här i Vadstena!

Jag insåg att hur mycket jag än vill skriva så händer det inte om jag inte har en grupp människor som sitter med rödpennorna i högsta hugg. Så så fick det bli. Den 25 januari startar vi och det ska bli sååå kul.

Överhuvudtaget är livet kul nu. Något har hänt, någonting har släppt. Det är som att jag får ha det bra, jag får vara lycklig. Livet behöver inte vara tungt och kämpigt och jag måste inte djupanalysera varenda tanke, varenda känsla. Jag ger mig själv till och med tillåtelse att vara lite kär, och det är jag. Bästa T, han är en pärla och han förtjänar en medalj för allt sitt tålamod.

Idag var det en artikel i lokalblaskan om skrivarcirkeln, och när jag kom hem från jobbet hängde det en bukett med tio tulpaner på dörrhandtaget. “Det är du värd”, sa han. Sån är han, gulleplutten.

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Ja men här är jag ju!

 1. Amie Fahlander says:

  Åh, så skönt att läsa! Det är som om du kommit ut på “andra sidan”! Den ljusare sidan. “The sunny side of the street”. Lycka till med skrivarcirkeln! Och med kärleken!

 2. lisamys says:

  Blir så orimligt glad över att läsa detta inlägg! På riktigt väldigt fint att du kommit igenom taggtrådstunneln och nu har hittat avkoppling, glädje och LIVET! Önskar dig allt gott!

 3. Tove says:

  Underbart!! Heja!!

 4. LoHe says:

  Välkommen tillbaka!

  Så häftig du är som ba’ Go do! Inte många är som du! Blir så spännande att följa ditt 2022, med skrivarcirkel och allt!

  Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s