Vad jag tar med mig

Ett nytt år, det känns alltid så spännande. Vad väntar? Vad kommer att hända, i stort och smått, och vad kommer jag ta med mig in i 2022?

Grace, förstås, och sönerna, syster Yster och vännerna. T får också hänga med, och massagen som jag trodde jag var färdig med men som envist hänger sig kvar. Så får det vara, men med ett omarbetat schema med utrymme för återhämtning och balans, minsann.

Mer då? En önskan om att komma igång med lite fysisk träning i form av gympa och simning, om nu inte allting stänger ner igen.

Mina bokprojekt – det låter nåt, det – hoppas jag komma vidare med. Allt skrivande förutom här i bloggen har ju stått på paus sen ett drygt år tillbaka, men idéerna och en yrvaken känsla av inspiration börjar pocka på, så jag tror att det finns hopp. Att göra en bok av demensbloggen, att göra något av den idé till en psykologisk thriller som funnits med mig sen ett par år tillbaka, och att kanske äntligen bli klar med uppföljaren till “Någon annan”, min första bok.

En annan sak jag tar med mig in i 2022 är förvissningen om att jag behöver hjälp för att komma vidare i min process kring R och hans sjukdom. Jag har kommit långt, men för att nå ända fram behövs det någon som hjälper mig att låsa upp det sista. Försvarsmekanismerna är starka och här behövs nycklar som jag själv saknar. Det kommer att bli bra, och jag ser fram emot det.

För övrigt ser jag fram emot många, långa skogspromenader, lika många innerliga samtal med dem som står mig nära, att få följa sönernas vindlande vägar mot framtiden, god mat och dryck, mycket skratt och musik, insikter och lärande, lust och glädje.

Jag hoppas och tror att 2022 kan bli riktigt bra. Först ska jag bara tillfriskna från Covid-19, hahaha🤪😁

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Vad jag tar med mig

 1. elina says:

  Jag hoppas så att 2022 blir riktigt bra år för dig.
  Men som du trillar omkring kan jag inte råda dig till min psykologiska “bort med skuldkänslor” metod att gå 4000 kilometer. Garanterat effektivt. Slutade gråta redan efter 100 mile.
  Lycka till med allt!

 2. carinakinna says:

  Hahaha, nej det är nog bäst att jag håller mig hemomkring🤣
  Tack snälla, och jag önskar dig detsamma🥰

 3. annika says:

  Ja, skriv skriv skriv! Jag hejar på allt jag kan från sidan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s