Hopp och förtvivlan

Så kan väl det här året sammanfattas. Så många bra saker har ändå hänt, och jag väljer att fokusera på dem.

Grace och jag har lärt känna varandra. Godare, finare, vackrare hund finns inte, och jag älskar henne sååå mycket.

R flyttade i mars till BPSD-avdelningen på Landeryd och kom äntligen rätt. Kunnig, varm personal och en miljö som passar honom och hans behov.

Jag träffade T med allt vad det har inneburit. Han hjälpte mig hitta ljus och glädje i tillvaron igen. Han väckte upp mig på alla sätt, och rådde bot på ensamheten som var svår och ovan efter ett helt liv i en relation.

I somras var grabbarna med flickvänner hemma på besök. Många bad i ett fantastiskt Vättern. Jag och Grace besökte vänner på en skärgårdsö och min syster i Stockholm. Så många underbara, glädjefyllda dagar.

Jag avslutade praktiken i Linköping och startade upp i Vadstena. Så skönt att slippa pendla, både för mig och för Grace. Vilket bra beslut!

Jag beslöt mig också för att börja ta ut pension för att kunna jobba mindre och slippa ekonomisk stress. Också ett bra beslut!

Sen har det väl varit lite dippar och mindre roliga saker också. Garnbutiken som inte blev av som jag trodde, skador x 2, Covid-skiten som aldrig verkar ge sig, att brottas med sorg och skuldkänslor och allt sånt, men – på det stora hela – känns ändå 2021 som ett år då jag rest mig, börjat läka och hitta tillbaka till mig själv igen.

Nu önskar jag oss alla ett bra och fint 2022. Tänk om den här stackars planeten med dess invånare kunde få lite ro och framtidstro. Om alla usla, jävla korrupta ledare bara grävde ner sig under varsin sten. Om fokus sattes på allas (ALLAS) hälsa, utbildning, fred och rättvisa. En utopi, jag vet. Men tänk om…

GOTT NYTT ÅR!🍾🎉🎶🥰

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hopp och förtvivlan

  1. Vilket händelserikt år det har varit. Så många stora förändringar, inte konstigt att du inte mår helt bra. Det kommer att bli bra, allting. Det tror jag verkligen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s