Vad vet vi?

Ingenting vet vi. Vi kan bara tro, och hoppas. Det är just därför vi borde ta tillvara varje ögonblick, varje sekund. Men så kan man ju inte leva, brukar folk säga. Fast varför inte då, egentligen?

Jag försöker. På kvällspromenaden glädjer jag mig åt Vätterns kluckande, de tusentals stjärnorna, hundens glädje och den lilla stadens ljus. Inget vet jag om framtiden, men just här, just nu, känns livet ganska perfekt.

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vad vet vi?

  1. enaningomyoga says:

    Det kan vara så svårt ibland att bara att njuta av ögonblicket men jag tänker som du; vad vet vi? Det är fint när man faktiskt tillåter sig det och känner friden 💫

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s