Det går faktiskt bra nu,

…livet rullar på som det ska nu (fritt tolkat efter Petters “Det går bra nu”). Det känns bra. Jag har fått ifrån mig några riktiga surdegar, bland annat ansökan om god man till R. Ni kan ju föreställa er vilka abstrakta overklighetskänslor som var förknippade med det. Att den person jag förlitat mig på med både mitt eget och barnens liv nu behöver en god man…

Jag har också bestämt mig för att börja ta ut pension i väntan på garnbutiken, för att slippa ekonomisk stress. I Vadstena kommer jag bara massera två dagar i veckan, i alla fall till att börja med, och det blir man inte fet av. Så, check-check, de sakerna är avklarade och jag känner mig två ton lättare.

Fem arbetsdagar återstår i Linköping. Lättnad och glädje blandas med vemod och lite sorg. Mitt fina massagerum, alla mina gulliga kunder… En epok tar slut och nånting nytt tar vid. Massor med tid kommer att frigöras och det ska bli spännande att se vad jag väljer att göra med den.

Helgen tillbringades hos syster Yster i Stockholm. God mat, prat och jättelånga hundpromenader på ett Lidingö i strålande solsken. Så mysigt! Och i dag var bästisen M och jag på Himmelsby spa. God mat, bad i alla dess former och cirka sex timmars oavbrutet prat. T var hundvakt, till Graces odelade förtjusning.

R’s kontaktperson A ringde och vi diskuterade vinterkläder åt R, vad som behöver köpas in. Det kändes ganska odramatiskt, jag kände mest tacksamhet för att A tar hand om det. Ibland gråter jag en skvätt över något sorgligt minne, men överlag är det någonting som släppt taget inom mig när det gäller R, och det är så skönt.

Ja, vägen går framåt och livet 2.0 rullar på.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Det går faktiskt bra nu,

  1. LoHe says:

    Det löser sig så fint för dig! Så glad av att läsa!

  2. Om du kommer till Stockholm fler gånger och har tid över, får du GÄRNA höra av dig ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s