Och nu då?

Det var som att blogglusten försvann i och med det förra inlägget. Som att årsdagen satte punkt. Jag kan känna att nånting släppte inom mig, att acceptans och kapitulation kom i dess ställe. Äntligen.

Mitt liv fortsätter, jag räknar dagarna tills jag får sluta jobba i Linköping. Fortfarande inget besked om lokalen i Vadstena, men några av mina gamla massagekunder är beredda att åka ända till Vadstena för behandling. Det är fint. Och här har folk börjat säga: “Nån sa att du är massör. Ska du öppna här för jag har lite ont i ryggen/axlarna/nacken?” Det är också fint. Så det ordnar sig nog alltihop så småningom.

Igår när jag kom hem hängde en stor, röd gladiolus på dörrhandtaget, från honom som jag försöker mota bort. Det är också fint. Idag ska vi ut och åka tillsammans, fika nånstans och kanske bada. Grace älskar honom, och jag känner mig lugn och trygg i hans sällskap. Han bara finns där, alltid.

Igår natt tänkte jag: Tack för allt jag är och allt jag har. Tack för all hjälp jag får, och för allt och alla som kommer i min väg.

Ingen av oss har en aning om vad livet tänker bjuda på. Det är en resa, och allt vi kan göra är att åka med och komma ihåg att vägen, den går framåt.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Och nu då?

  1. lisamys says:

    Jag tycker att du är alldeles fantastiskt modig som tar dig an livet som du gör. Går vidare med en livslust som ger inspiration. Som erkänner att det inte alltid är rosenrött och fluffigt men som ändå landar i att livet är värt att engagera sig i. Som vågar ta chansen till nya äventyr! Du kommer att uträtta underbara saker när det är dags för det. Det är inte stopp på vägen – det är förberedelse för nästa kapitel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s