Seriöst?

En bloggläsare uttryckte förvåning över att man kan ändra inställning så snabbt, och jag håller med. Att ens mindset kan växla från “jag SKA ha en garnaffär” till “inshallah” på ett par veckor. Och man kan fundera på om det jag beskriver i den här bloggen är så himla seriöst egentligen? Eller om jag ens är riktigt klok?

Det enda jag tycker mig veta är att jag befinner mig i en sjujäkla process. Att R’s sjukdom och hela den perioden, plus tiden efteråt då jag försökt skrapa ihop resterna av mig själv, har öppnat upp för förändring och utveckling.

Det känns bitvis som att det som sker är utanför min kontroll, som att jag steg för steg puttas i rätt riktning och att insikterna trillar på plats i den takt de ska. Som att jag går i terapi, fast terapeuten är osynlig, finns inuti mig eller… Ja, jag vet inte. Det känns mestadels som om det är gudomligt styrt, och det enda jag behöver göra är att vara uppmärksam, öppen och så stilla som möjligt. Vara i naturen, umgås med min hund och undvika världens bråk och stök. Jag behöver ha tålamod, känna full tillit för att allt är som det ska och acceptera allt som kommer i min väg, för allt och alla verkar ha ett syfte på den här resan.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Seriöst?

 1. Marika says:

  ja, här har du en till. Ena dagen tänker jag att jag borde leta jobb här i Sverige och skita i allt och alla. Nästa tänker jag att den som lever får se. Att det ska stå klart för mig när jag är redo. Och det känns som snart. Flummiga jag. Kram

 2. carinakinna says:

  Haha, let’s be flummiga together ❤
  Kram!

 3. enaningomyoga says:

  När jag läste om min bok som jag skrev och gav ut 2014 så häpnade jag över alla svängar upp och ner. Kanske är det det normala under transformationsfaser? Hursom, ha tillit, lita på processen och ta emot det som erbjuds tror jag är helt rätt väg att gå 🙏🏻

 4. tantaugusta says:

  Jag ändrar mig, i tanken, var och varannan dag. Sen sker det inte så många förändringar i verkligheten men det beror helt på min inneboende lathet 🙈.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s