Lyckan är…

…att sitta och prata i flera timmar med en ny bekant här i Vadstena och känna: Vi kommer att bli polare. En kvinna som allting bara klickar med, som lägger ut sitt hjärta bredvid mitt på cafébordet och det känns som om vi har känt varann i flera år redan.

…ett Vadstena som äntligen, äntligen är varmt och vindstilla i solskenet. Där träden slår ut så snabbt så det nästan hörs och där det känns såå fantastiskt att få leva och bo.

…känslan av att allting blev bättre bara jag faktiskt erkände för mig själv att jag behöver hjälp.

…att känna att allting nog kommer att bli bra. Att såå mycket spännande ligger framför mig. Att sommaren är på gång och att min gudomliga hund finns hos mig.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s