Nya tider

Det känns som om nya vindar blåser, som om nånting har lättat både inom mig och omkring oss alla. Astrologerna talar om nya tider. Något stor skifte har tydligen skett bland planeterna. Jag har ingen aning, kan i stort sett ingenting om sådant. Det enda jag vet är att det känns som om någon lyft på ett lock, och in strömmar ljus och frisk luft.

Det får vara nog med mörker, sorg och drama nu. Min personliga sorg finns kvar men jag tillåter den att blandas upp med ljus, med kärlek till hunden och med en förhoppning om att allting kommer bli lite bättre och lättare för oss alla nu.

Praise be.

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Nya tider

  1. enaningomyoga says:

    Det är då spännande med astrologi. När Jupiter och Saturnus stod ”i rad” så skulle skiftet komma. Och minsann alla våra goda nyheter för barnen kom då! Jag tror ju inte på slumpen, det var så coolt ⭐️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s