Nystart?

Jamen va sjutton! Jag skakar väl liv i den här gamla bloggen då. Jag saknar ju att skriva och tankarna står i kö i skallen och vill ut. Det är värsta trängseln där inne, och det bästa sättet för mig att bringa ordning på funderingarna är ju som bekant att få uttrycka dem i skrift. Dessutom har några läsare uttryckt sin saknad och en önskan om att jag ska fortsätta skriva, och eftersom jag är en riktig sucker för smicker…

Så, en nystart för den här bloggen eftersom den andra – “Mr Alzheimer?” som handlade om min sambos demenssjukdom och hur jag gjorde så gott jag kunde för att hantera den situationen – nådde vägs ände. Och en nystart för mig. Ny hemort, jag bor numera i vackra lilla Vadstena. Och nystart på mitt liv som singel. Och snart, kanske, nästa vecka är det nystart för en annan, väldigt spännande och positiv sak, som jag avslöjar i nästa inlägg. En s.k. cliffhanger…

Singel, förresten. Det är jag ju inte. Mitt hjärta tillhör fortfarande älskade sambon och kommer så att fortsätta göra. Det är väldigt svårt att tro att det skulle ändra sig. Och inte bor jag själv heller för äldste sonen bor fortfarande med mig. Han kom hem i juni för att hjälpa till med sin pappa som var så sjuk då så det var nästan omöjligt för mig att hantera på egen hand. Sonen flyttade sedan med mig till Vadstena. Han befinner sig i ett vägskäl i livet, och Covid har inte precis underlättat för honom att följa sin nya väg som han hade tänkt, så han är mambo. Vi har det väldigt mysigt tillsammans och har stöttat varandra genom den ofrivilliga separation som demenssjukdomen förde med sig.

Så, det är skönt att vara tillbaka i skrivandet. Nu måste jag jobba en stund.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Nystart?

 1. Marika says:

  mambo, he he, fint uttryck ju!

 2. miemarie63 says:

  Åh vad kul att du är tillbaka här igen!

 3. elina says:

  Jag var så säker att du inte kan hålla fingrarna från …och så rätt fick jag.
  Välkommen tillbaka!

 4. Amie says:

  Vad roligt att få fortsätta följa dig, Carina!
  Jag vet hur det är med behovet att “skriva av sig”. Det har varit min arvedel också! Genom alla livets skeden. Bara med den skillnaden att jag aldrig haft nån blogg.

 5. Lohe says:

  Välkommen tillbaka! Vi saknade dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s