Örnen har landat…

Vi har just hämtat hem yngste sonen från hans tillfälliga boende i reservsonen M’s lägenhet för i kväll kommer M hem från sin långa utlandsresa. Så nu ska vi kampera ihop ett tag igen; sambon, yngste sonen och jag. Det känns fint. Och vi ser fram emot att träffa M igen, få beundra hans solbränna och höra om alla äventyren.

För övrigt tar vi det lugnt. Det är fredag och ett par återbud gjorde att jag fick en oplanerat ledig dag. Skönt att få chilla, sitta och försöka knåpa lite på romanen. Skönt att kunna ta det lugnt, för så känns det nuförtiden. Ribban har sänks, kraven på mig själv har minskat. I en meditation ser jag en örn som fäller ut sina breda vingar och landar på ett fält.

Örnen har landat. Lugnet har sänkt sig. Jag får vara. Bara vara utan krav på att vara någon särskild eller något speciellt. Bara jag. Bara vara. Skönt.

En skön, vilsam och trevlig helg önskar jag er alla.

3118574

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Örnen har landat…

 1. Comsi Comsa says:

  Häftig bild på örnen! 🙂 Å en skön känsla att vara omsluten av lugnet.

  Trevlig helg och kramen ♥

 2. Pernilla/I will not keep calm says:

  Tack detsamma ❤

 3. enaningomyoga says:

  Tack detsamma! Örnar är mäktiga!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s