Jag vet inte vem, jag vet inte var…

… men nånstans i Sverige sitter någon och läser igenom min blogg. Av statistiken går det bara att se att någon läser inlägg efter inlägg. Det är en kul känsla, för det är ju det man vill när man bloggar; att folk läser.

För övrigt packar vi. Tidigt i morgon bitti bär det av, och kanske vi inte var smartast av de smarta, men vi gick faktiskt till puben och drack ett par öl ikväll. Bara för att avdramatisera det här med resan och packandet en smula. Sambon slog sig i slang med några vid bordet bredvid, yngste sonen och jag hamnade i en rätt djup konversation med varandra. Det var varmt och mysigt på puben. Lagom mycket folk, lagom ljudnivå, god öl.

När vi gick hem satt kalla tiggare i gathörnen, någon rullade förbi i rullstol, och jag fylldes av tacksamhet där jag gick hemåt med sambon på min ena sida och yngste sonen på den andra. Vi har så mycket, och framför allt har vi varandra.

flyg_0

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag vet inte vem, jag vet inte var…

  1. Pernilla/I will not keep calm says:

    Hoppas ni får en fab resa! Med mycket sol, vila och häng. Kram ❤

  2. enaningomyoga says:

    Låter skönt. Alltihopa. Ha en underbar resa nu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s