Jomenvisst…

Jag lever, jag är här och kvar fastän allting gått i tvåhundra ett tag. I söndags kväll mejlade jag äntligen iväg de sista intervjuerna på det gigantiska transkriberingsuppdraget och sen gick luften ur både mig och yngste sonen. Vi har tillsammans skrivit mer än 700 sidor under de här veckorna.Vi har jobbat så hårt så länge och inte haft tid för så mycket mer än det. Nu vet jag att jag kommer att springa på stället ett tag innan allting lugnar ner sig, både inom och utom mig.

Men vi klarade deadline, vi har fått beröm av kunden för ett “imponerande arbete”, det har gått bra, men jösses så skönt det är att hinna gå ut och gå med sambon, att hinna läsa, sticka och skriva på romanen igen. Att livet blir lite mer som vanligt.

Så, jag ville bara tala om att jag finns kvar till den tappra skara som varje dag har tittat in här på bloggen. Skönt att ni också finns kvar! 🙂

höstlov

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jomenvisst…

  1. marika says:

    Härligt att du är tillbaka! Kramar

  2. enaningomyoga says:

    Förstod att du jobbade stenhårt! Skönt när man är klar. Med beröm 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s