En av årets bästa dagar…

… är just den här dagen, tycker jag. När vi ställer om till normaltid igen och man får tillbaka den timme som snoddes i våras. Det är så lugnt och skönt. Varje gång man tittar på klockan blir man glatt överraskad.

Vad gjorde ni med er extra timme? Jag sov. Somnade om efter frukosten mot sambons axel, och eftersom han är den gentleman han är så rörde han sig inte under de två timmarna jag snusade så sött, trots att han fick både kramp och “restless legs”. Det är kärlek det.

Dagarna går. Yngste sonen och jag har klarat av fyra av det här stora skrivuppdragets sex veckor. Det börjar kännas tungt, men vi kämpar på, knattrar i kapp. En och annan promenad unnar vi oss, och i går blev det en fika på stan med reservsonen, men för övrigt går livet i arbetets tecken just nu. Det är verkligen inte kul att inte hinna sticka, läsa, skriva och allt det där andra som förgyller livet, men det går an när man ser en ände på det. Jag är sååå himla tacksam för att jag vanligtvis inte behöver jobba heltid.

Nej, nu måste jag jobba vidare!

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s