Olika världar…

Yngste sonen, 21 år och jag gick på stan. Vi gick bredvid varandra på en smal trottoar och emot oss kom fyra stycken killar i 25-årsåldern. Yngste sonen som gick närmast gatan gjorde en ansats att kliva av trottoaren för att lämna plats åt grabbarna, men jag tog tag i honom och lät grabbarna lämna plats åt oss istället. Och det gjorde de så snällt.

“Jag är kvinna och äldre än de, så de ska lämna plats åt mig”, sa jag muntert till yngste sonen. “Välkommen till min värld.”
“Ok, och jag tänkte bara att jag inte ville bli nerslagen av fyra äldre killar i dyra jackor”, svarade sonen. “Välkommen till min värld.”

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Olika världar…

  1. enaningomyoga says:

    Haha hög igenkänning på den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s