Frisk igen…

Och nu mår jag bra igen. Jag kände igår kväll att tröttheten och huvudvärken bara lyfte och försvann och jag blev pigg igen. Mycket märkligt. Kanske behövde jag bara vila lite, eller så hade jag fått i mig nåt skräp. Skönt är det i alla fall att må bra igen.

Idag blev det rabarberpaj och vaniljsås på balkongen med lilla familjen. Nu sitter jag med lite bokföring medan sambon tittar på Formel 1 och sen ska vi ut på stan en sväng. Hoppas ni har en skön helg!

index

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Frisk igen…

  1. Älskar rabarber i alla former, men ännu inte fått till någon paj. Kanske till helgen! Skönt att du mår bättre!

    • carinakinna says:

      Ja, förr när vi bodde på landet hade vi tonvis med rabarber som vi försökte skänka åt alla håll och kanter. Nu får man tacksamt ta emot när någon vill skänka till oss. Eller köpa, förstås men det känns alltid lika konstigt.
      Tack o kram!

  2. Imorgon – när vi ska fira mors dag hos oss – då blir det rabarberpaj. Jag gör den en gång om året, men då äter jag desto mer. Så otroligt gott! Nästan som en bulle!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s