Åh, blää…

…jag mår verkligen inte bra just nu. Det måste vara någon sorts infektion som har hängt i några dagar. Tung i huvudet, magen är upp och ner, och jag är såååå himla trött. Igår kväll skulle jag ha tvättstugan men gick och lade mig och sov i stället, och sambon fick gå ut och handla. Bara tanken på att gå ut på stan gjorde mig svimfärdig. Det är inte likt mig, så nåt skit är det.

Jag hade gjort upp en massa planer för idag; ärenden skulle utföras, telefonsamtal ringas, jag skulle till biblioteket och lämna tillbaka böcker osv, men det susar i bollen så jag tror faktiskt jag går och lägger mig istället. Inget kul…

index

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Åh, blää…

  1. Miafia says:

    Men hoppsan så där känner jag mig åxå. Mysko värre! Bläää. Men såg att du nu mår bättre, wonderbart! Hoppas på det samma. Önskar vi kunde träffas snaaart! Måste få till det minsann som vi nämnt flere gånger nu. Sommaren är ju på gång o då brukar man längta extra möe!
    Pöss o kraaam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s