Kravlar mig upp….

… i ljuset igen. Myser så mycket jag kan med sambon. I morgon åker jag, och vi ska vara ifrån varandra i fyra dagar. Det är säkert över tio år sedan sist. Då var han i Prag med en skolklass i en vecka. Vi sitter liksom ihop, så det ska bli spännande att se hur det känns alldeles ensam ute i världen (nåja, förutom Hollands-syrran, förstås).

Letade fram mitt pass och konstaterade att jag ser ut som en dålig kopia av min mamma. Hujeda mig. När jag hämtade ut passet och kommenterade det hemska fotot sa den hjälpsamma(?) tjejen på polisen: “Du får trösta dig med att man inte visar upp passet särskilt ofta…” Tack, tror jag.

Pass1_vit   foraldrande-haxa-peru-1   Jamen, typ så här…

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s