Long time no see….

Nu måste jag skärpa till mig och skriva lite. Blogginläggen står ju inte precis som spön i backen, eller hur? Let’s see…

Sambon är på banan igen, tack o lov. Fyra veckor bältros och tre veckor influensa, men nu så står han på benen igen och så trevligt livet blev helt plötsligt. Det är ju de där små sakerna man saknar; fikastunder på stan, promenader, god mat och ett glas vin.

Yngste sonen har tack vare en väldigt snäll och hjälpsam kund/kompis fått ett tillfälligt jobb som förmodligen också leder till sommarjobb. Det är ju det där att få in en fot någonstans. Tacksam är han och försöker nu vänja sig vid Svensson-livet (jobba-äta-sova). Han och jag är färdiga med det där stora skrivuppdraget vi fick (halleluja!) och jag har kommit igång att skriva på min roman igen.

Själv är jag just nu inne i en period av total harmoni. Känner mig nästan läskigt lugn, inget kan få mig ur balans. Så jag passar på att njuta av det eftersom jag vet att inget vara för alltid och att livet går i vågor.

Nu väntar potatisgratäng och vegetarisk wienerkorv. 🙂

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Long time no see….

 1. Annette says:

  Hej, det är jag som tittar in, kul att höra att du mår bra och är på banan, passa på och njut när livet är på topp. Trevligt att du skriver igen….ha det gott.

  • carinakinna says:

   Hej Anette, kul att “se” dig. Jag är inne på din blogg också då och då. Så spännande med ert nya projekt. Ska ni hyra ut det huset, eller? Jag är så sugen på att hälsa på er, hoppas jag kan övertala sambon…
   Carina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s