Nu är det slut….

…på pausen. En månad räckte, sen blev jag sugen på att småprata med er igen. “Du behöver ju inte sluta blogga helt, skriv bara när du känner för det”, skriver kloka Anna till mig och det har hon ju helt rätt i. Jag brukar känna lite stress och press över att få till blogginlägg någorlunda ofta, men inser att trots att jag inte har skrivit på en månad nu så har jag i stort sett samma antal besökare på bloggen varje dag. Så det får bli en bra kompromiss – jag skriver när jag känner för det, helt enkelt.

Idag var yngste sonen och jag i simhallen. Det var åratal sedan sist men jäklar så kul vi hade. Äventyrsbadet, rutschkanorna (båda två), bubblade, simmade, bastade. Och bäst av allt – det var nästan bara vi där. Riktigt najs var det att sitta i solen bakom de stora fönstren och titta ut över badsjön utanför där två vackra svanar simmade omkring och drömma om sommaren som snart är här.

images

Så, nu vet ni att jag är tillbaka igen. 🙂

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Nu är det slut….

  1. Elisabeth says:

    Kul att “höra” av dig!
    Kram Elisabeth

  2. Mia Andersson says:

    Glad att du är tillbaka!
    Kram Mia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s