Såååå trött….

Känner mig helt färdig, det måste vara efterverkningar från resan. Vi är ju inte vana vid globetrotting, jag och sambon. Vår värld har det senaste året sträckt sig som längst till Strandpromenaden, Linköpings caféer och eventuellt till någon tur i skogen. Igår kväll somnade jag som en klubbad säl igen. Sov som en stock hela natten och vaknade lika trött.

Nu sitter jag vid datorn och försöker få hjärnan att lyda, att uppbåda intresse och inspirationen för översättningen som ligger framför mig men vojne, vojne så trögt det går. Ute är det vinter. Genom fönstret betraktar jag en pappa med sin lille overallklädde son som går över gatan. Pojken skuttar bredvid sin pappa som håller honom i handen. De är säkert på väg till Trädgårdsföreningens lekpark. Hur många timmar tillbringade jag inte där när äldste sonen var liten, innan vi flyttade ut på landet. Frysande, gäspande. Titta, mamma! Titta på mig!

Helst vill jag bara kura ihop mig med sambon och yngste sonen i soffan. De slötittar på något på tv:n och jag hör dem fnissa ibland. De är bra på att hänga tillsammans, de där två. Igår hade jag några massagekunder och varje gång jag kom upp i lägenheten satt de i soffan och pratade. På kvällen hade jag meditationskursen och när jag kom upp efteråt låg de i yngste sonens säng och pratade. Prat, prat, prat…. mysigt.

Jag tror jag omvandlar den här dagen till en vilodag istället. Tar sambon under armen och går och fikar någonstans. I kväll har vi tvättstugan och sedan ska vi äta tacopaj och dricka vin. Fira att yngste sonen är hemma.

Glädje och tacksamhet är det jag känner. Och trötthet. Zzzzzz…..

trottisbjorn

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s