Fullt upp…

Jag tänkte ge ifrån mig ett litet livstecken, bara. Det är fullt upp för närvarande. Inte nog med att vi måste hinna titta på Australian Open på tv, utan det ska också översättas, skrivas klart kapitel till skrivarcirkeln och – inte minst – planeras resa till Oslo nästa vecka. Bilen måste kollas, olja, luft och allt sånt som behövs, färdvägen bestämmas (bakåtsträvare som vi är har vi ju inte gps utan envisas med kartor… ) och hotellrum bokas i Oslo. Vojne, vojne. Men det går bra. Och inte har vi mer bråttom än att vi igår hann med en trevlig fikastund med vänner/före detta grannar från Kaga.

På väg till Norge ska vi stanna till i Värmland och hälsa på min holländska syster. Minns ni henne? Hon jag känt sen vi var 16 år, hon som är född samma år och samma dag som jag och som flyttade till en herrgård i Värmland med sin man för snart tio år sedan. Hon var här och hälsade på innan vi flyttade från gården och då liksom varje gång vi träffas sa vi att nu får det inte ta lika lång tid tills vi ses igen. Och så springer ändå tiden iväg och nu var det två år sedan vi sågs sist. Så det blir najs att stanna till hos henne och sova över där.

Så nu vet ni vad jag pysslar med. Ha en skön söndag!

png8

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s