Tillökning i familjen…

Nu blev ni riktigt nyfikna, eller hur? Tillökning är emellertid inte rätt ord, mer korrekt är “återkomst”. Yngste sonen tycker att han har gjort sitt i Norge och har bestämt sig för att komma hem igen. Så i slutet av januari styr sambon och jag kosan västerut för att hämta hem honom och alla hans pinaler.

Så nu blir vi med barn igen. Och hur känns det då, kanske någon undrar… Det känns faktiskt alldeles, alldeles underbart. Helt smärtfritt blir det säkert inte, varken för honom eller oss. Hans värsta mardröm är att regrediera till ett barn igen och jag kommer att få kämpa rejält med att inte skämma bort, passa upp, serva och curla. Håhåjaja, men det ska bli såååå himla mysigt att få hem honom. Och det kommer att sätta lite fart på oss gamlingar, återigen kommer tapeterna krulla sig av hög musik, kylskåpet kommer att länsas på allt ätbart och hallen att fyllas av kompisarnas halvmeterskor. Sambon kommer att få någon att debattera med (för gud, vad de kan diskutera de där två…) och jag någon att föra långa, existentiella samtal med.

Välkommen hem, hjärtat!

561489_498304723520500_961228213_n

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tillökning i familjen…

  1. vimzet says:

    Det är faktiskt lite mysigt när man får hem dom när de varit utflugna ett tag.
    De är på ett annat sätt då de små liven 🙂

    Grattis!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s