I morse…

…hände fullkomligt revolutionerande saker här hos oss. Yngste sonen skulle med tåget tillbaka till Oslo så vi gick upp klockan halv 7!!!!! Jag vet inte när vi gick upp så tidigt sist, det måste vara över ett år sen. Där hör ni så himla bortskämda och privilegierade vi är…

Nåväl, när sonen väl var avvinkad på stationen och vi styrde kosan hemåt igen var klockan bara strax efter åtta. Solen bröt just fram mellan molnen och luften var frisk och skön. Vi hade planerat att åka hem och lägga oss en stund till, men gick istället på en härlig promenad runt ån(!).

index

Mycket nöjda (och lätt chockskadade) med oss själva återvände vi sen hem. Och gick och lade oss. Och sov till klockan 11… Vi är verkligen förtappade 😉 Det blev förfärligt tomt efter sonen. Det är väl ändå själva hum-hum att Norge ska ligga så långt borta. Nåväl, huvudsaken är att de trivs och har det bra.

Nu sitter jag på balkongen i solgasset och försöker få ihop ett kapitel till romanen, fast jag egentligen borde ägna mig åt en översättning som är väldigt teknisk och inte så himla kul precis. Det är så varmt så jag var tvungen att rota fram shortsen som jag trodde var undanpackade för vintern.

Halv 5 kommer en massagekund och sen ska vi åka till reservsonen M och hämta hem den stationära datorn som han varit en ängel och lagat.

Sådan är min dag. Hur ser din fredag ut?

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s