Så mysigt…

…det är att få hem en av sönerna på besök. Solen skiner när sambon och jag går till Centralstationen för att möta honom, den yngste. Vi åt lunch tillsammans på en uteservering och fortsatte sen pratandet hemma. Tänk vilken skillnad det är att prata live mot att prata på Skype. Jag njuter.

Nu är det kväll och sonens rum är fullt med basröster, de gamla klasskompisarna är på besök. Dessa tvåmeters unga män. Vuxna nu, tjugo år gamla. Och tänk, vi har sett dem sen dagis. Bullrande skratt tränger ut till sambon och mig där vi sitter i vardagsrummet. Jag hör sonen skratta gott och vet att han känner sig trygg. Hemma. “Mina homies”, säger han.

Sen försvinner de ut på stan och sambon och jag lagar mat tillsammans. Jag njuter. Trivs. Har en god kväll. Hoppas du har detsamma.

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Så mysigt…

  1. vimzet says:

    Vad mysigt!!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s