Bull’s eye…

Men så kom det då äntligen en sån där som man har längtat efter. En riktigt varm sommardag med vidhörande kväll. En sån där dag då man till och med – fast man skäms lite grann för det – klagar och gnäller över att åh, så himla varmt det är. Fast det är nog mest för syns skull. Mest njuter man.

Sambon och jag tog ett parti dart i kvällssolen. Med öl och nötter som tillbehör, förstås. Engelsman som han är så slog han mig naturligtvis med hästlängder, men vad gör det? Jag var mest förtjust över att jag inte var totalt jäkla värdelös, utan kom på en god andra plats.

Och idag låg jag till och med i en solstol i ungefär en halvtimme. Det händer inte alltför ofta, men jag njöt för fullt. Tankade på med solljus, och riktigt kände hur serotoninet hoppade som nypoppade popcorn i skallen.

Midsommar i morgon. Är det vackert väder åker sambon och jag till Trädgårdsföreningen med brassestolar, rabarberpaj med vaniljsås och så kaffe förstås. Inga jordgubbar. Jag gillar att vara lite anti. Bara för att. Det har blivit lite tradition att åka dit, och oftast stöter vi på ett lass kompisar.

Önskar er alla en underbar midsommarafton. Förmodligen kommer det att regna och åska på oss, kanske gud skänker oss lite hagel och drivis också så vi riktigt känner att nu är det faktiskt sommar.

DSCN4325DSCN4326

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bull’s eye…

  1. Annette says:

    Jättefin beskrivning av svensk sommar, en slags hatkärlek går att skönja. Här i Villa Olivia blir det traditionell sillunch med tillbehör, dock inga jordgubbar de är så gott som över på dessa breddgrader och jag är som du – lite rebelliskt anti, men en paj på färska aprikoser ska jag väl kunna åstadkomma.
    kram o hadebra
    Annette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s