Här sitter jag…

…och funderar på vad jag ska skriva om. Känner att jag bör skriva nåt för det var många dagar sen nu. Kanske lite hur läget är just nu? Jag börjar väl med Caritsa som går på sommarbete ihop med en annan konvalescent. Från sin hage har de utsikt över Svartån som just där beter sig mer som en vild älv. Det är väldigt vackert och Caritsa ser så nöjd och glad ut. Hon är rund och go igen och ser på mig med varma, milda ögon.

Äldste sonen kommer hem från Norge om några dagar för vidare färd mot USA för en månads semester. Yngste sonen tar studenten om två veckor, som sagt. Sambon och jag, ja vi har det lite körigt just nu. Inte med varandra, men på grund av annan orsak som jag inte berättar om ännu. Vi håller på och grejar mycket hemma. Målar, planterar och klipper gräs. Fixar och donar.

Jag känner mig lite sliten, har fortfarande ont i handen jag skadade för ett tag sen. Jag känner ett stort behov av tid, lugn, frid. Tid att andas, tid att vara, tid att skriva. Det skulle vara skönt med semester, faktiskt. Det är gränslöst vackert ute, syrenerna blommar för fullt, rapsen och gullregnet likaså. Och jag blir så imponerad! Ni vet äppelträdet som sambon i sin trädgårdsiver i stort sett massakrerade, som vi trodde aldrig mer skulle få ett grönt blad – nu kommer det en massa små skott, och de växer rakt ut från stammen. Liv till vilket pris som helst, känner jag då. Livskraft under alla förutsättningar. Så länge rötterna är friska kommer livet åter. Inspirerande…

DSCN4284

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s