En bit av livet…

Det har varit några märkliga, tunga dagar som inte lämpat sig för bloggskrivande. Egentligen är det ju skitsamma, mörkret är också en del av mig men jag vill inte tynga ner bloggen för mycket, samtidigt som jag inte vill måla in mig i ett klämkäckt hörn heller. Den allvarsamma bloggarens ständiga dilemma. Vill ju visa hela mig, samtidigt som jag inte vill skrämmas (eller skämmas)…

Igår kväll nådde allting nån sorts kulmen i och med att jag klämde långfingret i en garderobsdörr. Det gjorde så ont så tårarna sprutade och jag blev så j-a förb-ad, skrek nåt i stil med: “JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ ALL J-A SKIT!!” och slängde en miniräknare i golvet. Yngste sonen bleknade och försvann som en dimrök in på sitt rum. Faktum är att det är inte ofta barnen ser sin mamma som ett rytande monster. Och tur är väl det.

Räddningen blev sambons knä där jag satt och grät en lång stund så att det riktigt plaskade mot hans hals. Att få vara liten. Att få krypa upp i någons famn och bli tröstad. Att våga göra det, vara sådan och sedan snyfthulkande torka tårarna, snyta ut näsan och titta på nya säsongen av Dexter i sängen tillsammans med den tårblöta sambon, yngste sonen som hämtat sig från sin förskräckelse, med stora koppar varm choklad och ostmackor.

Det är också en bit av livet.

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to En bit av livet…

 1. annika says:

  Ibland är det ju så, man behöver släppa ut allt. Det är skönt om det finns någon som tar emot också. Och den där bloggbalansen, den är inte helt enkel alla gånger. Vi är många som fungerar som du, jag också! Skön helg önskar jag dig!

 2. Lisa says:

  Så skönt att kunna/få krypa upp i en famn och få släppa ut allt!!
  Du har ju haft mycket omkring dig senaste tiden!!
  Varm choklad och mys i sängen låter som nåt jag kanske ska införa!! 😉

  Ha en trevlig helg 🙂

 3. Det lät jättemysigt … om man bortser från det skadade långfingret då … hur känns det nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s