Långrandig, eller?

Herregud, jag inser att jag skriver alldeles för långa inlägg. De är ju för sjutton flera spaltkilometer långa! Är det någon som överhuvudtaget orkar läsa dem, eller?
Hursom, pratade med en bekant idag som efter sex veckors arbete ansåg att han behövde semester och skulle segla i Turkiet en vecka. Jag drabbades av självömkan eftersom det var betydligt mer än sex år sen sambon och jag hade nån semester. Och jag skulle till att gnälla över livets orättvisor, men sen kom jag att tänka på Sofia som kämpar mot sin cancer och gläds över att själv kunna öppna en konservburk. En konservburk! Och en bekant med två små barn som drabbats av allvarlig cancer – jag såg henne på stan idag, med peruk och allt. Och så tänker jag på väninnan M:s dotter som fött ett barn med en neurologisk skada och som aldrig kommer att leva ett vanligt liv. Och då känner jag att jag ska vara väldigt, väldigt tyst, äta upp min mat och kura ihop mig med min älskling i soffan och fortsätta titta på “Breaking bad”. Sådetså.

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Långrandig, eller?

 1. Miafia says:

  Jag läser ALLA dina bloggar korta långa eller mitt emellan …. men hm är ju rätt kass på att kommentera minsann … sorri! Men jag äääälskar dina skriverier. Jag känner igen mig såååå. Så nu vet du!!
  Kramelikraaaaam / Miafia =0)

 2. Lisa says:

  När dina inlägg blir långa så är det ju för att du har nåt viktigt att skriva om 😀 och dom är alltid läsvärda och får oss nog alla att tänka till 🙂
  Semester förresten, när man bor som du gör så brukar man ju inte åka iväg så mycket, krångligt med djurvakt osv.
  Själv åker jag aldrig, nöjer mig med att lyssna på andra som far världen runt 🙂

  Klappen till damen 😀

  • carinakinna says:

   Tack Lisa:), snällt sagt. Och ja, det är krångligt att åka iväg, enklare att bli hemma, men ibland längtar jag efter att uppleva själv, inte bara lyssna på andras berättelser…
   Kram!

 3. Inga problem för mig 🙂 Jag läser vettu!

 4. Dina texter är lättlästa och engagerande så längden är inga problem 😉
  Vi behöver alla påminnas om att vara tacksamma för så mycket. Min mamma brukade säga till mig, när jag var tonåring, att jag skulle sluta stirra på min egen navel så mycket. Jag tror jag vet vad hon menade. Som tonåring har man väl lätt för att tänka för mycket på sig själv. Kram.

 5. CamillaL says:

  Läser varje ord i dina ilägg. Tänker/tycker ofta som du, men ibland precis tvärtom! Ha det bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s