Precis som det ska vara…

Det är fortfarande väldigt, väldigt synd om oss, och det hostas och snoras och knapras Ipren så det står härliga till. Men så läser jag Annikas inlägg i hennes blogg enaningomyoga och förstår plötsligt att det är ju precis så här det skulle vara för oss just nu. Det blir inte alltid som vi planerar, tror, förväntar oss, önskar oss, vill. Det blir som det ska.

De senaste månadernas enorma stress och press har resulterat i att vi måste vila. Vila. Och eftersom både jag och sambon har så svårt för just det enkla lilla ordet så blir vi rejält sjuka istället. Och måste vila. Kan inte göra något annat än att vila. Sova. Vila. Slöa.

Och snart är vi friska igen och kan fortsätta vårt race mot framtiden, men tills dess hostar vi vidare. Tack Annika!

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Precis som det ska vara…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s