Lite trött o gnällig…

Det kan jag väl få vara? Jag också? Så här i slutet av stallsäsongen, precis innan sommarbetet (obs! sommar-betet, inte sommar-arbetet) är jag så trött på att mocka och på att gå upp tidigt varenda morgon och släppa ut hästarna och allt det där andra, så det är inte klokt. Ungefär som när man snart ska ha semester och känner att man inte orkar jobba en enda vecka till, typ. Jag har planerat att låta dem börja vara ute på nätterna från och med lördag, men får till min fasa höra att det utlovas snöblandat regn då! Suck! Så det blir väl bara att bita ihop ett tag till…

Men, är det inte värre än så får jag väl vara rätt nöjd ändå. Herregud, vi är friska, våra barn är glada, vi har mat i kylen och det är ljuvligt ljusgrönt ute. Det finns onekligen de som har det värre. Tänk, så skönt det var att få gnälla av sig lite. Jag mår mycket bättre nu. Tack, för att ni lyssnade:)

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s