Omöjlig kärlek…

På vår gård utspelar sig just nu ett romantiskt drama, nästan i samma dignitet som Romeo & Julia, eller kanske snarare Skönheten & Odjuret. Vi har en sädesärla som har förälskat sig (eller nåt) i vår bil….

Hela dagarna sitter den på bilen, pickar på rutorna, speglar sig i backspegeln och försöker mata bilen. Vi har försökt täcka över rutorna och speglarna, flytta på bilen, skrämma bort fågeln men inget hjälper. Fågeln är kär. Eller nåt.

Så fort vi kommer hem med bilen kommer fågeln flygande och slår sig ner på den, och i morse när jag tittade ut satt den lilla förvirrade och uppenbarligen kärlekskranka ärlan på motorhuven och sov med huvudet så sött instoppat under vingen.

Nog för att det är vår, men ändå…

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s