Äntligen!!!

Med risk för att låta som Svenska Akademiens ständiga sekreterare måste jag brista ut i ett “Äntligen!” Vårt bredband behagade försvinna på julaftons morgon, men nu är vi tillbaka på banan. Det är märkligt så komplicerat livet blir utan internet; Jag måste kolla numret till…nä, visst nä. När öppnar…nej, nej. Osv… Och inte har jag kunnat blogga! Och aldrig är man väl så sugen på det som när man inte har nåt internet.

Att beställa biobiljetter blev en omöjlighet, jag var tvungen att åka till jobbet för att fixa det. Så sårbara vi gör oss! Jag hörde i ett tv-program att en solstorm skulle kunna slå ut alla satelliter som för närvarande är i omlopp runt jorden. Då är det adjöss o godnatt med det mesta: kommunikation, gps, tv, mobiler, internet, alles…

Vi har haft en underbar jul. Ledorden är: Frid, harmoni, lugn, värme, samvaro, god mat, brasa. Kameran valde också att lägga av på julaftonen, så här kommer några bilder från förra årets jul.

 

 

 

 

 

 

 

Jag hoppas att ni alla har haft en minst lika underbar jul som jag!

 

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Äntligen!!!

  1. Du är för härlig! Ja, varför skulle inte förra årets julbilder gå lika bra? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s