Det här med att be om hjälp…

Fortfarande ingen lösning i sikte på hästfronten. Mina inackorderingar flyttar ju på fredag och min kära tant riskerar att bli ensam häst. Folk har ringt, några har varit här och tittat men ingen har kommit till skott. Bara tanken på en ångestfull, ensam gammal häst som springer omkring i hagen och gnäggar och letar efter sina kompisar är förskräcklig…

Jag ringer A. som äger de nuvarande inackorderingarna, och förklarar läget. Supersnäll som hon är går hon med på att ha kvar den ena hästen här tills det löser sig! Tack, tack, tack!!! Två ton stenar, minst, lyfter från mina axlar.

Och så fick jag träna på att be om hjälp. Jag är ju en sån där duktig en som alltid ska klara allting själv… Nu fick jag “krypa till korset”, och se så bra det gick! Tack för det träningstillfället.

Jag känner också hur mycket energi som frigörs när man faktiskt gör något åt ett problem, hittar en lösning. Även om den bara är tillfällig. Just nu skulle jag kunna hoppa över små hus, men jag nöjer mig med att hoppa ut i köket och laga middag. 🙂

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Det här med att be om hjälp…

  1. Lisa says:

    Nu undrar jag ju jättemycket hur allt går!! Hoppas allt är bra med den gamla damen och med dej och din familj förstås!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s