Kaffe på förstukvisten…

Så bra vi har det. Efter den senaste tidens sorgligheter och turbulens är det så skönt att landa i det enkla faktum – vi har det så bra.

Sambon och jag dricker kaffe med nybakad kaka på förstukvisten. Jag blir varm i solen så han makar åt sig och lämnar plats till mig på sin bänk i skuggan. Två sädesärlor har flyguppvisning för oss, och i hagen står hästarna och viftar lite slött bort flugor åt varandra. Enkelt. Gott.

Äldste sonen ringer från San Tropez och berättar om hur Formel 1-teamen festar med prinsar från Dubai på finaste krogen, hur den dyraste champagnen kostar 1 miljon (!) kronor, en vanlig RedBull 400 kronor, och om lyxbåtar stora som Finlandsfärjor. Men han berättar också om att ligga i hängmattan och mumsa vindruvor, hur havet är så blått och alldeles lagom varmt, hur vingårdarna klättrar på bergssluttningarna runtomkring. Enkelt. Gott.

Advertisements

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s