Det här med lycka…

Lycka är, som vi alla vet, en svårfångad filur som rinner genom fingrarna som sand. Men ibland, en kort stund, fastnar ett av sandkornen på ens finger, och låter sig beskådas och upplevas.

I morse, i stallet, skänktes mig ett sådant sällsamt ögonblick. Den uppgående solens djup-orangea strålar föll på min älskade, gyllene häst och förvandlade henne till en uppenbarelse i brons och guld. Samtidigt blåste hon varsamt sin varma godmorgon-hälsning över mitt ansikte.

Livet är – som Mads Mikkelsen så fiffigt uttrycker det i reklamen för Fritidsresor – inte dagarna som går, utan ögonblicken vi minns.

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s