Det här med att hitta hem…

Borta bra men hemma bäst…

Vi har varit och tittat på eventuella framtida boendealternativ. Vad det är svårt att försöka tänka sig något annat hemma än hemma! Först tittade vi på en nyare etagelägenhet, fräscht o snyggt men vi sprang nästan därifrån. Det var verkligen inte vi. Nästa stopp var en sekelskiftesvilla med trädgård och sneda och vinda väggar, precis som vi är vana vid. Men källaren STANK mögel och hela fastigheten behövde ansiktslyftas för många kronor. Sen åkte vi hem till vårt lilla mysiga hus och drack kaffe och pratade om hur bra vi har det… Ja, kära nån!

Advertisement

About carinakinna

Jag iakttar min omgivning och mig själv, försöker hitta samband och insikter, dråpligheter i tillvarons alla turer. Se det stora i det lilla. Minnas, drömma, registrera, analysera, föreviga och förverkliga. Jag skriver om mig själv och min familj, min häst, mitt liv på landet, min omvärld. Det stora. Det lilla. Det oviktiga och det allra viktigaste, vad det nu är...Välkommen att titta in i min värld och kolla vad jag tänker på just idag. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Det här med att hitta hem…

  1. Willy Svahn says:

    Fina och “goa” tankar om trivseln i det egna hemmet. Jag får väl återkomma om “if I can beat that” … annars får ni bara fortsätta att trivas och mysa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s